Keres egy DJ-t ?
MOBIL DJ (lemezlovas) szolgáltatás, szakképzett, tapasztalt DJ-vel.

Speciális érdeklődési terület:
Eljegyzési és Esküvői Bulik / Születésnapi Bulik / Suli-Bulik / Céges Bulik / Évfordulós Bulik / Karácsonyi Bulik / Új Évi Bulik

 

Szeretne egy Dj-t a bulijába? Milyen fajta buliba?
18ik Szülinapra / Házassági Évfordulóra / Céges Bulira / Suli-bulira / Karácsonyi buliba / Új Évi party? Talán megtalálta erre a problémára a megoldást, ha Beny Skin szórakoztató buli csomagját választja.

Fontos információk:
- A Dj érkezése 1 órával a vendégek előtt. . - 3 / 4 / 5 / 6 óra megállás nélküli zene biztosított. - Extra óra ügyfélszolgálat. - Beszéd kihangosítása mikrofonnal.

Szeretne egy Dj-t az Esküvőjére?
Rendszerint az esküvőt a lakodalom követi, ahol hatalmas falatozásra, az esküvői torta felszeletelésére, italok elfogyastására, a zenére és táncra kerül a legfőbb hangsúly.

Fontos információk:
- A Dj érkezése 1 órával a vendégek előtt. (hangrendszer és a fénytechnika telepítése) - 7 óra szórakoztatás biztosított. Van lehetőség hosszabb időintervallum kiválasztására. - Beszéd kihangosítás mikrofonnal. (használhatják a vendégek is)

Szeretne egy Dj-t Céges Rendezvényre?
Vállajuk Céges Rendezvények teljes körű lebonyolítását. Céges Születésnap, Karácsonyi Party, Céges Évzáró, Kolléga Búcsúztató

Fontos információk:
- A Dj érkezése 1 órával a vendégek előtt. (hangrendszer és a fénytechnika telepítése) - 7 óra szórakoztatás biztosított. (xtra óra ügyfélszolgálat) - Beszéd kihangosítás mikrofonnal. (használhatják a vendégek is)

Szeretne egy Koktél Party-t?
Hölgyeim és Uraim! Mi sem csodálatosabb annál, mikor a koktélt kortyolva élvezzük a nyugodt tempójú zenét szerelmünk, barátaink társaságában. Egy dolog nélkülözhetetlen ezeken az estéken: a jelenlét!

Fontos információk:
- A Dj érkezése 1 órával a show kezdete előtt. (hangrendszer telepítése) - 2 óra megállás nélküli zene biztosított. - Extra óra ügyfélszolgálat.

A karaoke műsorhoz biztosítjuk a teljes technikát.

- Projektor / Vászon

- Hangtechnika / Mikrofon

- Karaoke Lejátszó

15 EP 400 PWD Energy Speaker

15 ESW 400 PWD Subwoofer

Vestax VCI-300 Dj Controller

Behringer XENYX 802 Mixer

American Dj Hyper Gem Led

American Dj Reflex Led Pulse

American Dj Galaxian 3D

American Dj Quad Phase